Jeg er en av de som elsker å gi. Jeg elsker tanken på å kjøpe julegaver. Hvert eneste år innbiller jeg meg at julegaveshopping er noe av det hyggeligste i førjulstiden. Og det er det. Så fremt man vet hva man skal kjøpe.

Men det er som oftest lettere sagt enn gjort. Hvert år står jeg i butikken og lurer på hva jeg skal kjøpe til hvem. De fleste av oss har jo faktisk det vi trenger. Med fare for å høres skikkelig utakknemlig ut; det er vel kanskje fordi jeg har alt jeg trenger at jeg misliker å få gaver. For hvorfor skal noen bruke penger på å kjøpe noe jeg enten A – allerede har, B – ikke har lyst på eller C – aldri får bruk for?

..Så hva kjøper man egentlig til den som har alt? Her er 16 favoritter fra min ønskeliste som passer til både venninner, søstre, mødre, mormor og svigermor – Helt uavhengig av størrelse!

 

Read previous post:
FAUX FUR X LEATHER

Close