*Invitert event

Du har kanskje sett TV reklamen allerede? Den med hun digge dama og den fine lille hårfjerningsdingsen fra Veet. Du vet, den hårfjerningsdingsen som sørger for at hun er smooth like silk rundt bikinilinjen og får freshe bryn på typ 0,3 sekunder? Den ja!

Som iraner (jeg vet ikke hvor mange iranere du kjenner, men vi er som oftest veldig hårete) er jeg skeptisk til alt av hårfjerning. Bortsett fra sylskarpe høvler som jeg vanligvis skjærer meg på, hårfjerningvoks og laser. Brynene mine tør jeg sjeldent å røre selv, fordi jeg som oftest napper skjevt eller klipper for mye. Så du kan bare tenke deg hvor skeptisk jeg var til Veets nye “hårfjerning på farten”. Et alt i ett produkt som både trimmer, barberer og justerer –  og som kan brukes på både bryn, bikinilinjen, under armene og til og med nederst rundt ankelen om du plutselig får tvangstanker og absolutt må brette opp buksebena midt på vinteren.

Uansett – etter et hyggelig event med Veet der både produktet ble fremvist og demonstrert var jeg nesten overbevist. Nå når jeg også har testet det selv, er jeg overbevist. Ikke overbevist om at det kommer til å bli mitt favoritt hårfjerningsprodukt, men overbevist om at den lille fine hårfjerningsdingsen (som forresten heter Veet Sensitive Precision Beauty Styler om du lurer på det) fortjener en plass i toalettmappen i vesken min – Så slipper jeg kanskje å få nervesammenbrudd neste gang jeg skal på spa og innser at jeg har glemt å barbere bikinilinjen.

Read previous post:
PÅ ØNSKELISTA!

Close