Visste du at det brukes ca 11 000 liter vann for å produsere et par jeans? Ikke?  Ikke jeg heller.

For to måneder siden hadde jeg et garderobeutsalg. Jeg sorterte klærne mine før jeg solgte en del av det hjemme i stuen min. Resten ble levert til Røde Kors Secondhand. Alt utenom det som var slitt. Og stygt. Det samlet jeg sammen i poser og kastet det i søpla sammen med resten av restavfallet. Det var før jeg visste at man kan levere inn gamle tekstiler til gjenvinning. Ja, til og med det som er slitt og stygt. Gamle sokker med hull i, gamle truser, gensere med nupper, ødelagte bukser. Til og med lo fra tørketrommelen! I had no idea. 

De siste ukene har jeg lært mye om bærekraft. Mye takket være programserien til KappAhl “Make It Feel Right”. En serie som lærer deg alt du trenger å vite om mote og bærekraft, og hvordan du kan få dine klær til å føles bra. Ikke bare for din egen skyld, men også for resten av verden.

Sjekk ut Del 3 av programserien nedenfor. Den handler om å make it feel right – uavhengig av størrelse. For mote er for alle.

Read previous post:
VEET X BEAUTY PRECISION

Close