Allerede på julaften hadde flere kjedebutikker satt ned prisene. Januarsalget er i gang – og denne gang i Desember.
I Januar starter mange av oss på blanke ark. Nyttårsforsettene skrives ned. Treningstøyet presses på; ribbefettet (og mye annet fett) skal tross alt bort.
Med den nye livsstilen kommer lysten på en ny garderobe. Skal du kjøpe nye klær på salg bør du ha en plan før du går fra butikk til butikk og strever deg gjennom klesstativ på klesstativ med billige klær.

Dette bør du tenke på før du tar på deg rustningen og gjør deg klar for shopping:

Hva har du hjemme?
Du er kanskje lei garderoben din allerede, og det siste du vil er å gå gjennom klærne dine. Spesielt om de har blitt for små. Men det hjelper ikke å kjøpe masse klær på salg om du ikke vet hva du har i garderoben din fra før. Sorter klærne du allerede har i garderoben. Husk, ikke kast! Gi bort gamle klær til veldedighet, og sleng fra deg hullete tekstiler i en gjenvinningsstasjon for tekstiler. Visste du at du til og med kan gjenvinne lo fra tørketrommelen?

Hvilke butikker bør du gå i?
Når man er over en viss størrelse er det begrenset hvor man finner klær. La deg ikke begrense av størrelser og prøv alt du synes er fint, MEN! Gå for de trygge valgene først,  så slipper du å bli motløs etter en time. Lag en oversikt over hvilke butikker som har klær i store størrelser og saumfar disse før du går videre.

Be a basic bitch
Er det én ting du bør gå for i salget, er det basisplagg. Ikke fan av basisplagg? Vel, et av nyttårsforsettene for 2017 bør være å fylle garderobeskapet med nettopp dette. Typiske plagg er blazere, enkle gensere, jeans, hvit- eller blå skjorte, den lille sorte (eventuelt den lille rød), klassiske pump og trenchcoat eller kåpe med et feminint snitt og belte i livet. I tillegg er det lurt å se etter en enkel festveske eller clutch og noen statementsmykker. Med dette i garderoben har du alltid noe å ha på deg! Uansett hva du skal.

Read previous post:
BLUE CHRISTMAS

Close