Vi var enige. Det er det som er så fint med oss to. Vi er som oftest det. Enige.
Vi ville reise bort. Hun ville ta seg litt fri fra Kirsebærhagen. Bare i noen dager. Jeg ville reise bort fra førjulsstria. Reise til sene frokoster. Rugbrød med avocado. Kaffe. Tivoli. Julemarked. Brente mandler og julelys. Bare oss to. I Køben. Akkurat slik som sist gang.

Men det ble ikke Køben. Så vi bestemte oss for å sjekke inn på hotell istedet. Ta en “weekend getaway” midt i uka. Til en ukjent destinasjon. Destinasjonen skulle vi bestemme underveis –  Amsterdam. Japan. Berlin. Køben. Bare oss to. Vi kunne være hvor vi ville. Selvom vi begge visste at vi var midt i hovedstaden. Oslo.

Vi tok med oss noen av favorittproduktene våre, kjøpte take-away, masse smågodt og badet. Masse.

Read previous post:
2016, DU HAR VÆRT EN SKIKKELIG DRITTSEKK.

Close