Det er allerede 13. februar. Det er 6 uker siden vi ringte inn det nye året. Tiden går alt for fort, men samtidig så innmari sakte.

Det har vært stille fra meg alt for lenge. Det har vært mye greier på privaten. Men – Jeg har også flyttet. Jeg har pustet. Innimellom i hvertfall. Jeg har til og med fått sofa. Jeg har ledd. Jeg har grått.. Jeg har vært i Stockholm. I Bergen. I Stavanger. Jeg har spist verdens beste pasta. Fått dilla på avokado (igjen). Jeg har bestemt meg for å besøke bestemor i Iran.
Jeg har hatt så høy puls at jeg trodde hjertet skulle hoppe ut av brystet. Jeg har hatt en hvilepuls på 45 – og trodde hjertet hadde sluttet å banke. Jeg har vært så utrolig stressa, samtidig som jeg har vært i dvale fordi jeg har vært å sliten. Men en dag sto jeg opp og bestemte meg for å komme ut av dvalen. Nok er nok. Noen ganger må du faktisk reise deg, selvom alle muskler og ledd i kroppen nekter. Selvom hodet ber deg om å ligge stille. Bare litt til – Men jeg kan faktisk ikke ligge stille. Ikke engang litt til.

Hva er vel den beste måten å komme seg ut av en dvale på, annet enn å kjøpe seg den knæsjeste kåpen man finner?
En kåpe som lysner opp den bittelille gangen hjemme og den fortsatt litt for mørke morgenen på vei til bussen?

– Jo, det er å ta på seg en crop top i samme slengen, og bryte enda flere “regler”.

GET THE LOOK:
GENSER FRA MONKI
KÅPE FRA MONKI

Read previous post:
WEEKEND GETAWAY PÅ EN ONSDAG

Close