“Vi klipper bort all dritten” sa hun. Hun snakket ikke om de slitte tuppene, men alt det negative. Alle de negative følelsene, tankene, angsten, overtidstimene på jobb.
Vi skulle klippe det bort. Alt sammen. En ny start krever forandring. Forandring du noen ganger er redd for. Enten du må flytte, kvitte deg med mennesker, eller klippe bort halve håret. Men forandring er ikke skummelt. Det er sunt.

Jeg har alltid trodd at jeg ikke kan ha kort hår. Jeg har alltid trodd at det vil fremheve at ansiktet mitt er like rundt som en fotball. Men hun klarte å overtale meg.
Tidenes frisør. Hun som nå ogå har blitt en veldig god venninne. Og daglig leder hos Hope Hair Posthallen. Tidenes salong.

Det negative ble klippet bort. Rått og brutalt. Det må ha vært minst 15 cm på første klipp. Det var for sent å snu, så jeg fullførte. Lot henne klippe det av.
..Og nå sitter jeg her. Med kort hår, og lurer på hvorfor jeg ikke gjorde dette tidligere. Lurer på hvorfor jeg lot størrelsen min begrense meg nok en gang. Lurer på hvorfor jeg lot størrelsen min bestemme noe så banalt som hvilken hårfrisyre jeg kan ha.
Så til deg som vurderer å klippe håret kort, men som ikke tør – fordi du har et rundt ansikt, eller fordi dobbelthaken kanskje vil synes; brush it off.  La personligheten din bestemme hårfrisyren din, uten at størrelsen din får være medvirkende i avgjørelsen.

 

Read previous post:
REGLER ER TIL FOR Å BRYTES!

Close