Jeg er forelsket. I en rosa høyttaler. Det er ikke hvilken som helst rosa høyttaler. Det er min rosa høyttaler. Bluetooth sådan.
At jeg noengang skulle forelske meg i en høyttaler eller interessere meg for Hi-Fi er det ingen som ville trodd.
God lyd – Ja. Men Hi-Fi? Nei. Jeg har i senere tid skjønt at de to tingene er to ulike betegnelser på én og samme ting.

Jeg er oppvokst med en storebror som brukte alle pengene sine på monsterhøyttalere, og jeg trodde lenge at Hi-Fi klubben kun solgte det. Monsterhøyttalere. Men så møtte jeg Espen.  Og forsto at Hi-Fi Klubben myldrer av god lyd, i alle størrelser, farger og fasonger. Det er et hav av muligheter der ute. En verden av høyttalere, prosjektorer, platespillere og forsterkere som passer inn i ethvert hjem. Uansett hvor interessert i interiør du måtte være.

Selv bor jeg i et lite kott. 20kvm. Og jeg må være smart i absolutt ALT jeg gjør og kjøper. Derfor har denne Dali KATCH bluetooth-høyttaleren blitt min absolutte favoritt. Dali har laget Hi-Fi høyttalere siden 1983 og vet hva de driver med. Lyden på denne lille høyttaleren er helt sinnsyk og den sklir rett inn i interiøret hjemme. I tillegg kan jeg ta den med i parken, og ha tidenes parkfest i sommer!

 

 

Dali Katch koster 3 698,- og kommer i fargene Rosa/Krem, Mørkegrønn/Oliven, Mørkeblå/Grå.

Read previous post:
FAT GIRLS WITH SHORT HAIR

"Vi klipper bort all dritten" sa hun. Hun snakket ikke om de slitte tuppene, men alt det negative. Alle de...

Close