Denim har vært en del av motebildet lenge. Samtidig er det en av de vanskeligste tingene å kjøpe. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lett etter den perfekte denimbuksa eller den perfekte denimskjorta uten hell. Så jeg ga heller opp.

..Men det sies jo – at de beste tingene i livet kommer når man minst venter det. Det samme gjelder denim.

Jeg må innrømme og si at jeg var skeptisk når jeg så de for første gang. I nyhetsbrevet fra Zizzi. “Hyper performance jeans”. Jeans som skal være både komfortable og like gode å bevege seg i som tights, men som har utseendet og passformen til jeans. Jeg må tydeligvis slutte å være så skeptisk til ting jeg ikke vet noe om. For i helgen var jeg innom Zizzi og prøvde disse jeansene – og de er virkelig komfortable. Og sitter som støpt. Sammen med blusen jeg dro med meg fra Lindex, på vei til kassen mens jeg egentlig skulle kjøpe en strømpebukse, utgjør de en perfekt match – og jeg kan endelig rocke denim på denim.

GET THE LOOK:
DENIMBUKSE FRA ZIZZI
BLUSE FRA LINDEX

Read previous post:
FORELSKET I ROSA HI-FI

Close