Solen skinte inn gjennom vinduet og forvandlet de hvite veggene mine til en blanding av eggehvit og bomull. En solstråle prikket meg på skulderen. “Nå må du våkne, det er morgen” hvisket den forsiktig i øret mitt. Jeg hadde bare sovet i 5 timer, men var plutselig lys våken.
Mandager er min favorittdag. Da får jeg en ny “Discover Weekly” spilleliste i gave av Spotify . En liste full av nye følelser, inntrykk og rytmer. En liste som bryter med alle mine faste rutiner i hverdagen. Trene.Jobbe. Spise. Jobbe. Skrive. Sove. 

Jeg sto opp til lyden av en ny sang. Meologo – My City. Innbiller meg at det er vår. At solstrålene som skinner gjennom vinduet er begynnelsen på en ny tid; Lyse morgener. Lange dager. Varme solvegger. Jeg tar frem skinnjakka. Den fargerike buksa. Den gule cardiganen. Klipper denimskjørtet – for jeg synes det er for langt.

Solen er borte innen jeg er ferdig, men jeg er fast bestemt på at det fortsatt er vår.  Nesten ihvertfall. Tar på meg skjørtet. Det som egentlig burde vært sydd, og ikke bare klippet. Og resultatet? 3 antrekk til inspirasjon mens vi venter på at våren slutter å være luremus.

HVILKEN ER DIN FAVORITT?

Read previous post:
DOUBLE DENIM

Close