Jeg testet KORRES for første gang da jeg var i Hellas. Jeg forelsket meg i duften. Så ble jeg imponert over mengden av naturlige ingredienser produktene inneholder. Mange av produktene i KORRES sitt sortiment inneholder nemlig opptil 95 prosent naturlige ingredienser, og om du har allergier er disse også merket på forpakningene. Jeg elsker det!

Produktene er utviklet av farmasøyten Georgios Korres, og ble i utgangspunktet utviklet for apotek. De inneholder ikke mineraloljer, silikoner, parabener eller andre tilsetningsstoffer, og er ikke testet på dyr. Hurra!

Anyhow.. I mars åpnet Norges aller første KORRES shop-in-shop. I et lite hjørne på Vita ved Majorstuen T-bane finner du superfine (både estetisk fine og fine som i supergode!) pleieprodukter til både ansikt, hår, kropp, negler og lepper.

Pssst.. Om du en gang i fremtiden velger å teste produktene fra KORRES, så er min favorittserie Pure Greek Olive!

Bildene er tatt av Hanne Erøy

Read previous post:
DET ER NYTTÅR! IGJEN.

Close