Etter at jeg flyttet inn i den nye leiligheten min måtte jeg kvitte meg med masse klær. Det er kanskje ikke så rart da du bor i et 20kvm kott (veldig fint kott, though!) der skapet ditt er 2meter bredt og 40cm dypt. I dette skapet skal jeg i tillegg få plass til både undertøy, klær, sko, støvsuger, skjerf og votter. På grunn av den lille plassen har jeg blitt ekstremt opptatt av plagg som fungerer på tvers av stiler, og som kan styles opp til både fest og hverdag.

Jeg er jo ekstremt glad i skjørt. Det er et plagg jeg bruker på våren, om sommeren, høsten og vinteren. Det er så enkelt. Er det kaldt er det bare å ta på seg en strømpebukse. Er det varmt, er det bare å ta den av. I tillegg trenger man ikke å gjøre så mange justeringer om man går rett fra jobb til fest. Eller omvendt.

Dette sølvskjørtet fra KappAhl har blitt en favoritt – her stylet til 17. mai. Med en fin bluse og et par enkle pumps er det et perfekt antrekk til champagne-frokosten, toget og middagen, men utover kvelden kan det være deilig med en litt mer avslappet look; white tee og hvite flate sko!

Hår av Anna Gwendoline Mellouk, Hope Hair Posthallen
Bilder av Nathalie Ekornes Brandal

Read previous post:
HVILKEN KROPPSFORM HAR DU?

En av de største utfordringene når man skal finne klær som passer, er ikke bare den evige jakten på den...

Close