I sommer blomstrer det over alt. Du har kanskje lagt merke til det det allerede; blomster i hagen, bakgården, på sko, vesker, bluser, kjoler og alt annet du kan tenke deg. På de største catwalkene for vår og sommeren kunne man nemlig skimte blomsterprint i ulike størrelser og farger, og det tok ikke lang tid før blomster ble en av de viktigste trendene i sommer.

Selv elsker jeg floraltrenden, men det er ikke alltid det passer å kle seg i en fargesprakende blomstereng. Da er det perfekt å kunne kombinere trenden med det som er tryggest av alt i alle anledninger; svart.

Jeg har lagt min elsk på disse tre kjolene fra Ellos. De er liksom perfekt feminine, uten å bli for mye.
Jeg hadde nesten glemt hvor mye fint Ellos har,  frem til jeg en dag klikket meg inn  fordi jeg skulle finne et plagg jeg kunne bruke til “Fin med Former”-spalten min i KK. To av kjolene er designet av Ida Sjöstedt (Ida er en av sveriges mest populære designere,  og ble i 2016 omtalt “Designer of the year” i Elle) og jeg er så utrolig glad for at noen tar Plus Size-fashion på alvor og sørger for at også vi får høste fruktene av designsamarbeid og pene plagg (Takk, Ellos – Seriøst)

Read previous post:
BRILLER TIL DIN ANSIKTSFORM

Close