Rødt har vært en del av motebildet i flere år, men har aldri vært så dominerende som den var i fjor. Frem til nå.

Det er noe med fargen rødt. Enten om det er et rødt hjerte, røde roser, en rød genser, rød veske eller rød lebestift.  Det er ikke noe annet som roper ”her er jeg” mer enn fargen rød. Det er en farge som både hjernen og øynene registrerer lett. Den blender inn, samtidig som at den skiller seg ut i mengden. Det er jo ikke uten grunn at stoppskilt er røde. Du kan ikke unngå å se de!

Før du begynner å kle deg i rødt, bør du spørre deg selv ”Er rødt min farge?”. Spørsmålet er ikke om du kler fargen – for det gjør heldigvis alle. Spørsmålet er om du er komfortabel med å la rødt dominere antrekket ditt. For det er ingen tvil om at du vil legges merke til. Gå i helrøde plagg eller frisk opp et antrekk ved å bruke rødt tilbehør, eller plagg med fargespill.

Selv har jeg en greie der jeg må ha nyvasket hår om jeg skal ha på meg en rød genser. Og om jeg har en skikkelig dårlig dag tar jeg på meg rødt undertøy eller rød lebestift og føler meg plutselig mye bedre. Rart? Kanskje. Men om du ikke har testet det, så anbefaler jeg deg å gjøre det neste gang du står opp på feil bein.

Her er noen av mine røde høstfavoritter: 

Read previous post:
Det er ikke for sent å bidra!

Hvert år får ca 3400 kvinner brystkreft. Det betyr at én av tolv norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet...

Close