Jeg elsker tilbehør. Antageligvis fordi det er den ene tingen jeg VET alltid passer. Sko, vesker, smykker, belter – og briller!

Til tross for at jeg bare trenger briller når jeg sitter foran skjermen på jobb, eller når jeg leser, har jeg nå flere briller å velge mellom til ulike anledninger og plagg. Jeg har nemlig innsett at briller er det perfekte tilbehør, og bidrar til å fremheve looken, utrykket og personligheten din om du finner den perfekte brille for deg.  Finn riktig brille til din ansiktsform her. 

Store motedesignere har virkelig skjønt at brilletrenden er verdt å satse på, og nå har Specsavers lansert en fantastisk brillekolleksjon fra Balmain. De siste årene har Balmain  funnet veien til det norske folks hjerter. Samarbeidet med H&M i 2015 gjorde merket lett tilgjengelig (forutenom de lange køene) for norske trendsettere, og etterspørselen for merket har absolutt ikke blitt mindre siden den tid.

Det eksklusive motemerket er et av verdens mest kjente og innflytelsesrike luksusmerker med en umiskjennelig eleganse og estetikk.
Balmain-kolleksjonen inneholder 14 vanlige briller og seks solbriller med styrke, og gjenspeiler Balmains identitet og ikoniske plagg; sterke farger, skimrende sort, gull, glitter og detaljerte utsmykninger. Markante vinkler, klassiske runde og cat eye går igjen i brillekolleksjonen som både er feminin og sofistikert.

Jeg har allerede bestilt et par Balmain PC-briller til jobb (Hei arbeidsmiljøloven §4-2), og har i samme slengen plukket ut noen av mine favoritter:

Read previous post:
KLE DEG I RØDT I HØST!

Rødt har vært en del av motebildet i flere år, men har aldri vært så dominerende som den var i...

Close